От професионалисти за професионалисти
-
Сезонни съставки през април
С нетърпение очакваме спанака, зеления лук и агнешкото
-
Сезонна съставка през март
Телешко месо - aпетитното изкушение
-
Сезонна съставка през март
Аспержи - кралското лакомство
-
Сезонна съставка през февруари
Лимон – киселата
-
Сезонна съставка през февруари
Брюкселско зеле - специалният зеленчук
-
Сезонна съставка през януари
Праз – повече от подправка за супа
-
-
3 наситени ароматa през 2019 година
Открийте Knorr Течни подправки за овкусяване и създайте запомнящи се ястия
-
Основни правила за рязане с нож за начинаещи
Всеки от нас е започнал от нулата и не е знаел как да държи нож или как да реже лук. Ето няколко съвета от нас за начинаещи:
-
Световни кулинарни трендове
Представяме ти няколко международни кулинарни тенденции, които твърдо се наложиха през последната година
-
-
„Най-добрият начин да вникнеш в една култура е чрез храната“
Интервю с Цветомир Николов, победител в Unichef 2018
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-