Карта на сайта
UFS България | От професионалисти за професионалисти
-
Всички теми от Шеф зона - Шеф академия, Pure leaf
-
UFS Академия | Кулинарни обучения за готвачи. Не спирайте да
- UFS Academy | Изкуство на презентация
- UFS Академия | Готвене на растителна основа
- UFS АКАДЕМИЯ | Су вид - Потопете се в света на су вид
- UFS АКАДЕМИЯ | Италианска кухня: Пиемонте
- UFS Academy | Безопасност на храните
- UFS АКАДЕМИЯ | Кулинарна фотография
- ОНЛАЙН КУРС ЗА ГОТВАЧИ: Премиумизация | UFS Академия
- ОНЛАЙН КУРС ЗА ГОТВАЧИ: Как да готвя стек | Food Solutions
- ОНЛАЙН КУРС ЗА ГОТВАЧИ: Овладяване на веганската кухня
- ОНЛАЙН КУРС: Управление на хранителните отпадъци в кухнята
- ОНЛАЙН КУРС ЗА ГОТВАЧИ: Направете италианска домашна паста
- ОНЛАЙН КУРС ЗА ГОТВАЧИ: Испански тапас | UFS Академия
- ОНЛАЙН КУРС ЗА ГОТВАЧИ: Как да приготвя сосове?
- "Pure Leaf Специални чаени листа, специален вкус."
-
UniChef - Търсим първата звезда!
- UNICHEF | Top 10 от участниците, събрали най-много точки
- Шеф Иван Иванов - Победителят UniChef 2017 в Париж
- Какво е UniChef? UniChef е кулинарно състезание за професио
- Как да участваш в кулинарното състезание Unichef
- UNICHEF | Как да се подготвиш за състезанието?
- UNICHEF | История на UniChef - кулинарно състезание
- UNICHEF | Жури UniChef 2018 - #Кои ще бъдат шеф-готвачите
- UNICHEF | UniChef 2022 | Тазгодишният лайт мотив
- UNICHEF | NoWaste UniChef 2022 | Победители
- HELLMANN`S ПРОМО КАМПАНИЯ | Купи и спечели!
- "Свежест в твоето меню | 10 начина за приготвяне на изкушава "
- Knorr бульон кампания | Купи и спечели!
-
БЕЗ ГЛУТЕН | Приготвянето на ястия БЕЗ ГЛУТЕН не е сложно!
- "БЕЗ ГЛУТЕН | ГЛУТЕН | Какво е глутен? "
- Заместители на продукти с глутен
- БЕЗ ГЛУТЕН | Продукти без алергени
- Без глутен. Ръководство за приготвяне на храна.
- Подготовка на кухнята за готвене на ястия без глутен
- БЕЗ ГЛУТЕН | Приготвяне на ястия без глутен
- Съхранение на продукти без глутен
- БЕЗ ГЛУТЕН в кухнята - съвети от нас за вас
- БЕЗ ГЛУТЕН. Брашното в кухнята
- БЕЗ ГЛУТЕН | Силата на брашното без глутен
- Нашите кампании
-
Съвети От професионалисти за професионалисти
- 7 навика на успешните главни готвачи
- "ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ Управлявай успешно"
- Как да се справите ефективно с отпадъците?
- 7 ножа, които отличават главния готвач от любителя
- ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ | 6 съвета
- 3 наситени ароматa през 2019 година
- Основни правила за рязане с нож за начинаещи
- Световни кулинарни трендове - Представяме ти няколко
- Шеф готвачи подкрепят шеф готвачи | Програма лоялност
- Лятна FOH кампания с период 08.07.2019- 08.09.2019
- Интервю с Цветомир Николов, победител в Unichef 2018
- Шеф готвачи подкрепят шеф готвачи - твоята лоялност се възн
- Шеф готвачи подкрепят шеф готвачи | Програма лоялност
- ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ | Сезонни съставки пре
- Сезонна съставка през януари | Праз – повече от подправка
- Сезонна съставка през февруари | Брюкселско зеле
- Сезонна съставка през февруари | Лимон – киселата
- Сезонна съставка през март | Аспержи - кралското лакомство
- ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ | Сезонни съставки мар
- ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ | Сезонни съставки апр
- ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ | Програма за лоялност
- Програма за лоялност
- Програма за лоялност 2024
- Влез в отбора на шампионите
- Идеи за салати от градината
- FAST FOOD & STREET FOOD | FAST FOOD не е това, което беше!
- Средиземноморска кухня | Включи средиземноморската кухня в
-
Азиатска кухня | Екзотична и колоритна азиатската кухня вече
- АЗИАТСКА КУХНЯ | Азиатската кухня в България
- АЗИАТСКА КУХНЯ - Необходимо базово оборудване
- Кои са основните методи на готвене в Азиатската кухня
- Основни правила за приготвяне на азиатските ястия
- Как да добавите аромат и да обогатите вкуса на азиатските
- KNORR Азиатска серия промо кампания. Купи и спечели!
- АЗИАТСКА КУХНЯ | Автентични азиатски рецепти
- Азиатска кухня - съвети и полезна информация
- Устойчиво развитие | Подготовка | Внимателно третиране
- Сосове от А до Я | Свободата на творческите професионални
- Вдъхновени от рибата. Какви са тенденциите в света на
-
Алергени - Какво е важно да знаете за алергените?
- "Hellmann’s за всяка ситуация - неподправено качество "
- COPY Front of House range
- Knorr подправки | Силата на вкуса е в произхода
- "Да преборим Covid-19 Заедно Запазете бизнеса си в условията"
-
Богат избор от алтернативи на месото - изцяло растителни
- За The Vegetarian Butcher - Представяне на марката
-
Идеи за рецепти | The Vegetarian Butcher
- THE VEGETARIAN BUTCHER | Любимите ястия на вашите гости
- THE VEGETARIAN BUTCHER | Рецепти с безкомпромисен вкус
- По-атрактивно меню с вегетариански алтернативи на месото
- Безмесни ястия и за хора, консумиращи месо
- Традиционни ястия във вегетариански вариант
- The Vegetarian Butcher – храната на бъдещето е веган!
- Сезонност: Кулинарията през годината
- Шеф Зона | Knorr® Professional
- Chef Tales - Истински, интересни и вдъхновяващи истории
- Бъдещи менюта 2023 - Топ 8 световни трендове в менюто
- Недостатъчно персонал - преосмисляне на индустрията
- IT’S HELLMANN’S BBQ TIME!
- Knorr Professional Кампания
- Бъдещи менюта 2024
-
UFS Академия | Кулинарни обучения за готвачи. Не спирайте да
- Uniliver solutions | Рецепти за основни ястия
- Нашите продукти | Продуктово портфолио
- Контакти
- Резултати от търсене | Филтрирай по:
- Регистрирай се за нашият електронен бюлетин!
- Юридически условия | Условия за ползване
- Cookies политика | Политика относно „Бисквитки”
- ПОЛИТИКА НА ЮНИЛИВЪР ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
- Knorr течна подправка за овкусяване Roast Umami
- Knorr течна подправка за овкусяване Citrus Fresh
-
UFS | Регистрация на профил | Получи ценни съвети и интересни
- Please Recycle – Устойчиви опаковки
- Ние сме готвачи, които подкрепят други готвачи
-
UFS Academy | Регистрация на профил
- Modular Email Status Form
- Modular Email Verification Form
-
- Hellmann's Горчица 250 ml
- Knorr Доматена крем супа 1кг
- Hellmann's Кетчуп 485 ml
- Knorr GARDE d'OR Течен Гъбен сос 1л
- Knorr Светло Ру
- Knorr Пилешки прахообразен бульон
- Hellmann's Цезар сос
- Hellmann's Балсамов винегрет
- Knorr Четири сирена
- Knorr Бял гъбен сос
- Knorr Картофи на люспи
- Delikat универсална зеленчукова подправка 2кг
- Hellmann's Кетчуп доза 10 ml
- Knorr соев сос
- Primerba Червено песто
- Knorr Зеленчуков пастообразен бульон
- Knorr Подправка за маринати Риба и морски дарове
- Knorr Зеленчукова крем супа
- Knorr Беарнез сос
- Knorr Пикантен сос с чили и чесън
- Knorr Доматен сос (база за Болонезе)
- Knorr Течен рибен бульон
- Hellmann's Веган майонеза 3L
- Knorr Подправка за маринати пилешко месо
- Primerba Босилеково песто
- KNORR Подправка за пиле
- Knorr Карбонара
- Knorr Деми Глас сос
- Knorr Maizena Царевично нишесте
- Hellmann's Винегрет с билки и горчица
- Knorr Маслен сос с лимон
- Knorr Тъмен кафяв сос 1 kg
- Delikat Универсална зеленчукова подправка 20кг
- Knorr течна подправка за овкусяване Deep Smoke
- Hellmann's Майонеза Real доза 10 ml
- Knorr Холандез сос
- Hellmann's Барбекю сос
- Knorr Балсамова Редукция
- Knorr Пикантен сос с чили и соя
- Knorr Течен телешки бульон
- Primerba Азиатско песто
- Hellmann's Майонезен сос Фрайс 850 ml
- Knorr Уорчестър сос
- Hellmann`s майонеза 850мл
- Hellmann's Хиляда острова
- Hellmann's Горчица
- Delikat Пилешки гранули
- Knorr Подправка за маринати телешко месо
- Hellmann's Кетчуп
- Knorr Рибен бульон
- Hellmann`s барбекю сос 950 мл
- Knorr GARDE d'OR Течен Деми Глас
- Knorr Японски терияки сос
- Knorr течна подправка за овкусяване Roast Umami
- Hellmann's Кетчуп
- Knorr Пилешки пастообразен бульон
- Carte d'Or Крем панакота
- Knorr Течен Зеленчуков бульон
- Hellmann's Майонеза Real
- Hellmann`s кетчуп 950 мл
- Hellmann's Майонеза Decorative
- Knorr Братен Джус сос
- Hellmann's Майонеза Real 430 ml
- Hellmann`s горчица 850мл
- Knorr желиран телешки бульон
- KNORR течен сос Холандез 1 L
- Hellmann's Мед и горчица
- Hellmann`s чеснов сос 860мл
- Knorr Картофено пюре с мляко
- Knorr течна подправка за овкусяване Citrus Fresh
- Knorr шафранова паста
- Primerba Къри паста
- Knorr Пепър сос
- Knorr Универсална подправка за грил
- Primerba Провансалски билки
- Knorr течен бульон морски дарове
- Knorr Грейви за свинско месо
- Knorr Течен пилешки бульон
- Carte d'Or Крем брюле / Крем Kарамел
- Hellmann's Цитрусов винегрет
- Hellmann's Горчица доза 10 ml
- Knorr Гъбена крем супа
- Knorr Телешки пастообразен бульон
-
- Hellmann`s майонеза 850мл
- Hellmann`s горчица 850мл
- Hellmann`s барбекю сос 950 мл
- Hellmann`s чеснов сос 860мл
- Hellmann`s кетчуп 950 мл
- Knorr Японски терияки сос
- Knorr течна подправка за овкусяване Deep Smoke
- Knorr течна подправка за овкусяване Citrus Fresh
- Knorr течна подправка за овкусяване Roast Umami
- KNORR течен сос Холандез 1 L
- Knorr желиран телешки бульон
- Knorr Картофи на люспи
- Hellmann's Майонеза Real доза 10 ml
- Hellmann's Кетчуп доза 10 ml
- Hellmann's Горчица доза 10 ml
- Hellmann's Майонезен сос Фрайс 850 ml
- Knorr Пилешки пастообразен бульон
- Knorr Тъмен кафяв сос 1 kg
- Knorr Телешки пастообразен бульон
- Knorr Зеленчуков пастообразен бульон
- Hellmann's Майонеза Real 430 ml
- Primerba Червено песто
- Primerba Босилеково песто
- Primerba Азиатско песто
- Primerba Провансалски билки
- Primerba Къри паста
-
- Пълнени гъби с тофу и песто
- Сьомга терияки
- Южно Тайландско пилешко с къри
- Червена риба тон, маринована с цитрусови плодове и босилек
- Грилована сьомга със зеленчуци и балсамова редукция
- Скариди с хрупкава коричка, манго салца и азиатска майонеза
- Биск от лангостини
- Пилешко филе сюприйм с гриловани зеленчуци и печени картофи
- Пилешко пате с червени боровинки и шунка
- Домашни картофки с майонеза и чили сос
- Салата валериана с чери, кълнове и пармезан, медено горчичен дресинг
- Агнешки котлети с батат хрупкава баничка с доматено песто
- Рула от сьомга и риба тон с млечна заливка
- Бургер "Самурай" с маринована сьомга
- Пролетен каталунски крем
- Пилешки стек с пюре от печен сладък картоф и бърза туршия от репички и земна ябълка
- Tex Mex бургер
- Сладко-кисело пиле с лимонена трева и пикантен сос с чили и соя
- Говежди ребърца, глазирани в барбекю сос с кореноплодни зеленчуци
- Бургер с телешко, бекон и чедър
- Крехки свински гърди със балсамова глазура и грилована царевица
- Лингуини със сос от аншоа, скариди и резене (фенел)
- Салата от спанак, ягоди и горски плодове
- Бьоф Строганоф
- Тарталети с тиква, къри, козе сирене и смокини
- Комбинация от пъстърва и бяла риба, овкусени с градински чай, цитрусов
- Ризото с шафранова паста, аншоа и аспержи
- Майонезен дип сос Ремулад
- Сос Братен джус и неговите производни
- Филе Треска с цитрусово ризото, червен къри сос и чипс от тиквичка
- Печено свинско със спанак и картофен флан
- Ризото с горски гъби и пъдпъдъци
- Милфьой от телешко задушено с грейви и песто
- Оризови нудъли с пиле
- Пилешко с праз и кремообразен гъбен сос
- Хрупкаво пикантно пиле
- Патешко магре с братен джус, портокалов аромат, пюре от грах с мента и бърза туршия от репички
- Гриловани телешки медальони с царевичн крем с къри и аспержи
- Телешки рулад с картофено пюре и червено зеле
- Пилешки късчета с билково пюре, аспержи и холандез
- Рулад от краставица с мус от сирене върху гел от домат и емулсия от олио с левурда
- Шишче от риба меч в портокалова панировка с майонеза
- Салата с мангo, скариди, ананас и кокосов дресинг
- Майонезен дип с цвекло и хрян
- Терин с пилешки дробчета, семена и прошуто
- Еленски стек със сос от кестени и картофени донъти
- Aгнешко филе с чоризо и червени чушки
- Панакота с аспержи и ягоди
- Брауни с боровинки и цвекло
- Телешки ребра с барбекю сос и джинджифил
- Салата с пиле и кейл
- Тарталета с чери домати, песто и моцарела
- Риба тон със зелени салати и сос медена горчица
- Тарталета със сос Холандез и аспержи
- Пиле Якитори
- Тортилени хапки с пушена сьомга и сос Холандез
- Агнешки котлети с кремообразна полента
- Бургер със свинско кюфте и хрупкави зеленчуци
- Бургер с фалафел
- Свински джолан със зеленчуково ризото и сос "Еспаньол"
- Свински гърди с ароматен пикантен сос
- Пилешка рулада с аспержи и морковена обвивка
- Сьомга със сос Терияки
- Филе миньон с демиглас, аспержи и картофи
- Бяла риба със сос Беарнез и ориз басмати със зеленчуци
- Поширана сьомга в даши с фритирана гъоза, едамаме и терияки сос
- Маринована сьомга с киноа
- Салата "Уолдорф"
- Салтимбока със спагети и песто
- Сьомга със зелени аспержи, картофено пюре и сладък сос
- Салата айсберг със скариди и авокадо
- Киш с пушена сьомга и праз
- Аранчини с пилешко и лют сос "Арабиата"
- Телешки жулиени с пепър сос и паста шпецле
- Багета с пиле на грил и цезар дресинг
- Мусове от сьомга и скариди в желирана морковена обвивка
- Гъбена супа с лук, чедър и чеснови крутони
- Рулца от пъстърва с горчичен лимонов сос
- Веган такос със запeчен карфиол, салата със зелено манго
- Гриловани зеленчуци, поднесени с хумус и „Салса верде“
- Бургер-тост Ню Йорк
- Телешко с винен сос върху картофено пюре, гъби шийтаке и ябълки
- Пресовани свински гърди, чипс и крем от горчица
- Свинско филе с чоризо, пиле с фурми, магданозена коричка, пюре
- Супа от праз лук със сирене бри и мащерка
- Задушено говеждо с карамелизирани моркови и рьощи
- Салата табуле
- Американски кюфтенца с бърбън сос
- Салата тофу и краставици с пикантен дресинг
- Тарталети с крем от целина, пармезан и кълнове от грах
- Печено говеждо с картофен крем и пържен артишок
- Агнешки котлети, покрити с рукола на прах, мини гриловани зеленчуци
- Агнешко филе с билкова коричка
- Салата с киноа с круши, целина, орехи и карпачо от осолено месо
- Адана кебап
- Сос Велуте
- Печено агнешко с гъбен сос и батат
- Царевично пиле с ризото от булгур и бейби моркови
- Парфе от пилешки дробчета и хрупкаво прошуто
- Салата с диня и киноа
- Чабата с печени зеленчуци и бурата
- Морковена крем супа
- Сос Холандез и неговите производни
- Бял шоколадов мус с шампанско и пъпеш
- Панакота с мак и кули от вишни
- Комбинация от пъстърва и сьомга, гъбено ризото и сос Холандез
- Филе Джон дори (Светипетрова риба) с картофено пюре
- Мексиканска доматена супа с топчета и бакла/нахут
- Пълнени гъби с тофу и песто
- Сьомга терияки
- Южно Тайландско пилешко с къри
- Червена риба тон, маринована с цитрусови плодове и босилек
- Грилована сьомга със зеленчуци и балсамова редукция
- Скариди с хрупкава коричка, манго салца и азиатска майонеза
- Биск от лангостини
- Пилешко филе сюприйм с гриловани зеленчуци и печени картофи
- Пилешко пате с червени боровинки и шунка
- Домашни картофки с майонеза и чили сос
- Салата валериана с чери, кълнове и пармезан, медено горчичен дресинг
- Агнешки котлети с батат хрупкава баничка с доматено песто
- Рула от сьомга и риба тон с млечна заливка
- Бургер "Самурай" с маринована сьомга
- Пролетен каталунски крем
- Пилешки стек с пюре от печен сладък картоф и бърза туршия от репички и земна ябълка
- Tex Mex бургер
- Сладко-кисело пиле с лимонена трева и пикантен сос с чили и соя
- Говежди ребърца, глазирани в барбекю сос с кореноплодни зеленчуци
- Бургер с телешко, бекон и чедър
- Крехки свински гърди със балсамова глазура и грилована царевица
- Лингуини със сос от аншоа, скариди и резене (фенел)
- Салата от спанак, ягоди и горски плодове
- Бьоф Строганоф
- Тарталети с тиква, къри, козе сирене и смокини
- Комбинация от пъстърва и бяла риба, овкусени с градински чай, цитрусов
- Ризото с шафранова паста, аншоа и аспержи
- Майонезен дип сос Ремулад
- Сос Братен джус и неговите производни
- Филе Треска с цитрусово ризото, червен къри сос и чипс от тиквичка
- Печено свинско със спанак и картофен флан
- Ризото с горски гъби и пъдпъдъци
- Милфьой от телешко задушено с грейви и песто
- Оризови нудъли с пиле
- Пилешко с праз и кремообразен гъбен сос
- Хрупкаво пикантно пиле
- Патешко магре с братен джус, портокалов аромат, пюре от грах с мента и бърза туршия от репички
- Гриловани телешки медальони с царевичн крем с къри и аспержи
- Телешки рулад с картофено пюре и червено зеле
- Пилешки късчета с билково пюре, аспержи и холандез
- Рулад от краставица с мус от сирене върху гел от домат и емулсия от олио с левурда
- Шишче от риба меч в портокалова панировка с майонеза
- Сьомга със зеленчуци и пяна от сос Холандез
- Картофена супа със зеленчуци
- Светъл сос за риба
- Телешки стек със сос от червено вино и билкови картофи.
- Телешки бургер с ядки и кисели краставички
- Свиснко сувлаки с бейби картофи и сос чимичури
- Юкатан Чили кон карне
- Баварска бисквитена торта с портокалов аромат, чипс и физалис
- Пържен ориз с ананас
- Рулада с козе сирене, оваляна в орехи и мед върху крутони
- Филе от кефал, броколи и бейби моркови, лимонов сос и магданоз
- Панирани скариди с гарнитура от аспержи и пяна от сос Холандез
- Телешки стек върху ризото със сушени домати, спанак
- Салата с киноа и кашу с балсамов винегрет
- Рибена супа
- Грилован ентрекот със сладки картофи
- Black forest в чаша
- Грилована целина със зеленчуков сос деми-глас
- Еленско филе с дъмплинг, карфиол, орехов крем, пюре от горски плодове
- Октопод с цитруси, айоли и листни салати
- Калкан с аспержи и винен сос
- Паеля
- Овчарски пай с чоризо, пюре и сметанов сос с горчица
- Традиционна рулада с пилешко, свинско и тънки луканкови пръчици
- Патешко бутче конфи със зеленчуци в сос Беарнез и сос от кестени
- Патладжани пълнени с киноа, гъби, салсиче и маслини
- Киш с козе сирене и градински подправки
- Паста със зеленчуци и доматен Холандез
- Картофен хляб
- Салата Бурата с чери домати и балсамов дресинг
- Свинско бон филе със сарма от лилаво зеле, пюре от кореноплодни и черна леща
- Лимонова Панакота
- Пуешки бут с ароматен сос от ябълки и бекон
- Леща с картофи и бекон
- Запържени бъркани гъби кладница със сос Терияки
- Свински карета с пепър сос и рьощи
- Салата с печен на грил пъпеш, СИРЕНЕ ХАЛУМИ И МЕНТОВО-ЛИМОНОВ СОС
- Критски бургер
- Паста Сицилиана
- Трилогия от червена риба тон, миди и октопод, див ориз с аспержи
- Миланско ризото
- Пилешка кавърма с пюре от чушки, чипс от кашкавал, забулено пъдпъдъче яйце
- Гриловано халуми със свежи зеленчуци
- Салата с кресон, круша и ягоди
- Супа от аспержи с карамелизиран лук
- Кокосово филе от сьомга, пак чой и ориз
- Панакота за вкъщи с горски плодове и целувки
- Чабата с печени зеленчуци и бурата
- Морковена крем супа
- Сос Холандез и неговите производни
- Агнешко филе с билкова коричка
- Салата с киноа с круши, целина, орехи и карпачо от осолено месо
- Адана кебап
- Сос Велуте
- Печено агнешко с гъбен сос и батат
- Милфьой с чийз крем, ягоди и физалис
- Спагети Блонезе с "пармезан" от кашу
- Телешки стек с пюре от сладък картоф и сос "Еспаньол"
- Крем брюле с малини и хрупкав карамел
- Веган сандвич с фалафел
- Рамен с телешко
- Тарталети с крема сирене с грах и мента
- Пилешко с червено къри и бейби патладжани
- Филе лаврак, картофена салата, скордаля с бадеми и сотирани аспержи
- Паста с "пушено" пилешко и гъбен сос
- Салата от домати и тапенаде
- Майонезен дип с барбекю сос и уиски
- Сладък картоф с два вида веган дип
- Салата с авокадо и телешко месо