Menu

Безплатно сваляне!

Бъдещи менюта 2023 - Топ 8 световни трендове в менюто 

Chef Kees van Erp, Global Executive Chef, Unilever Food Solutions

Бъдещи менюта 2023 - Топ 8 световни трендове в менюто  

Какво ще получите:

✔️     8 прогнози за бъдещи тенденции съчетаващи големи данни, влиятелни готвачи и вкусови познания 

✔️ 24 рецепти от последните кулинарни трендове, приготвени от готвачи от целия свят

✔️ Всички рецепти адресират предизвикателствата свързани с рентабилността, персонала и оперативната ефективност

Ако сте готвач или заведение, които искат да се докоснат до последните трендове, които ще запазят бизнеса ви конкуренетен през 2023, това е рипорт, който не трябва да пропускате.

Данни за контакт

"Да поддържаш менюто си модерно и вдъхновяващо е допълнително усилие за всеки готвач, а в днешно време е дори по-предизвикателно от преди. "

"Да поддържаш менюто си модерно и вдъхновяващо е допълнително усилие за всеки готвач, а в днешно време е дори по-предизвикателно от преди. "

Chef Kees van Erp
Global Executive Chef | Unilever Food Solutions