Menu

Съставки

+

За свинските гърди:


Ароматно предложение на свински гърди с нестандартен чипс и крем от горчица.

...

Начин на приготвяне

  1. За свинските гърди:

    1. Поръсете свинската кожа с морска сол. Сложете между два листа пергаментова хартия, покрийте с друга тава и сложете тежест отгоре, след което печете във фурна на 100 градуса, няколко часа, докато не стане хрупкава.2. Подправете месото с Knorr подправка маринати свинско и печете във фурна при температура 120 °C в продължение на 6 часа.3. Оставете изпеченото месо да изстине, покрийте го с пергаментова хартия, сложете тава и голяма тежест отгоре. Сложете пресованото месо в хладилника за 24 часа.4. Смесете Hellmann's Мед и горчица с дижонска горчица и крема сирене, докато сместа не стане хомогенна.
  2. Презентация:

    Нарежете пресованите гърди на правоъгълни хапки, украсете ги с чипса и ги сервирайте с крема от горчица и пресни билки.