Menu

Съставки

+

За оризовите кюфтенца:

Съвет от готвачи за готвачи:


Оризът е основна съставка в азиатската кухня. Има четири основни техники за приготвяне на ориз на пара, варене, пилаф и ризото. Поднесете ориза  по интересен и различен начин като приготвите оризови кюфтенца със сьомга.

...

Начин на приготвяне

  1. За оризовите кюфтенца:

    1. Сварете ориза в предварително приготвения зеленчуков бульон от Knorr Течен Зеленчуков бульон и врящата вода. Поставете го в цедка.
    2. Задушете сьомгата,нарязаните скариди и чушки в част от мазнината. Добавете соевия сос, ориза,чесъна и джинджифила.
    3. Смесете всичко в купа, добавете яйцата и от получената смес направете кюфтенца, след което панирайте в брашно и изпържете.
    4. Отцедете върху хартия и поднесете в чиния със сосиерка пикантен сос с чили и чесън.
  2. Съвет от готвачи за готвачи:

    1. Намажете чинията за украса с Hellmann's майонеза и поръсете с кълнове.