Menu

Съставки

+

Скаридите:

  • Олио за пържене
  • Панирани с Панко скариди 1500.0 г

Дипа:

Презентация:

  • Кълнове за украса

Темпурата от скариди е семпло, лесно за приготвяне и вкусно ястие, обогатено  с автентичните пикантни вкусове ще е атрактивен избор за всеки клиент.

...

Начин на приготвяне

  1. Скаридите:

    1. Изпържете скаридите в олио, след което поставете върху хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
  2. Дипа:

    1. Смесете Knorr Сладко-пикантна паста с Hellmann's Майонеза и сок от лайм.
    2. Поднесете като дип към изпържените скариди.
  3. Презентация:

    1. Украсете по желание с кълнове.