Съставки
Парфе от пилешки дробчета и хрупкаво прошуто
−
+
€0.0
Начин на приготвяне:
Гъши дроб
/кг
200.0 г
0%
Пилешки дробчета
/г
500.0 г
0%
Пушен бекон
/г
100.0 г
0%
Шалот
/кг
100.0 г
0%
Чесън
/г
20.0 г
0%
Червено вино
/л
50.0 мл
0%
Черешов ликьор
/мл
50.0 мл
0%
Коняк
/мл
25.0 мл
0%
Черен пипер
/кг
2.0 г
0%
Масло
/кг
150.0 г
0%
Rama Cremefine 31%
/мл
200.0 мл
0%
Слайсове прошуто
/г
200.0 г
0%
Крема сирене
/кг
150.0 г
0%
/
Начин на приготвяне:
-
Гъши дроб 200.0 г
-
Пилешки дробчета 500.0 г
-
Пушен бекон 100.0 г
-
Шалот 100.0 г
-
Чесън 20.0 г
-
Червено вино 50.0 мл
-
Черешов ликьор 50.0 мл
-
Коняк 25.0 мл
-
Черен пипер 2.0 г
-
Масло 150.0 г
-
Rama Cremefine 31% 200.0 мл
-
Слайсове прошуто 200.0 г
-
Крема сирене 150.0 г