Menu

Съставки

+

Начин на приготвяне:


Рулада е атрактивно презентиране на различни видове хомогенни смеси, приготвени на слоеве. Роладите биват сладки и солени- месни. Предложете в менюто си различни видове и вкусове, за да го разнообразите и направите по-атрактивно.

...

Начин на приготвяне

  1. Начин на приготвяне:

    1. Използвайте кухненски робот, за да блендирате пилешки гърди, белтъка, Knorr Пилешки бульон и Rama Cremefine 15%. Добавете бял пипер и бъркайте, докато не получите хомогенна смес.2. Сложете алуминиево фолио върху масата,върху него лист хартия за печене. Разпределете равномерно плънката, сложете обелените пресни зелени аспержи отгоре и го навийте под формата на стегнато руло.3. Печете рулото във фурната при температура 80 °C, с влажност 30% в продължение на 90 мин. Сложете рулото в хладилника за 24 часа.4. Сварете обелените моркови в подсолена вода. Смесете ги с Rama Cremefine 15% в кухненски робот, докато не получите хомогенна смес. Пригответе желатина според упътването и го смесете с пюрето от моркови, добавете Knorr Течен Зеленчуков бульон . 5. Изсипете морковената смес в плитка тавичка и поставете в хладилник. Увийте равномерно готовата рулада с желираната морковена смес.6. След като изстине нарежете руладата с морковена обвивка на шайби.