Menu

Съставки

+

За пилешките бургери:

  • Пилешко филе 150.0 г
  • Сол 6.0 г
  • Черен пипер 6.0 г
  • Knorr Primerba провансалски билки 4.0 г
  • Брашно за овалване
  • Олио за пържене
  • Яйце 1.0 бр.

Презентация:


Малките  хрупкави питки с пилешко месо, гарнирани с карамелизиран лук могат да бъдат незаменима част от вашето меню, както в ресторанта, така и в кетъринг менюто.

...

Начин на приготвяне

  1. За пилешките бургери:

    1. Накълцайте пилешкото или го смелете на кайма, овкусете с Primerba Провансалски билки, солта и пипера.
    2. Направете кюфтенца и панирайте с брашно и яйце.
    3. Изпържете в нагрятото олио до готовност.
    4. Поставете върху кухненска хартия.
  2. Презентация:

    1. Намажете питките с Hellmann's Майонеза и Primerba Червено песто.
    2. Поставете салатите и отгоре кюфтенцата върху питките.
    3. Поднесете с предварително нарязан и карамелизиран в олио и малко захар лук.