Menu

Съставки

+

За кюфтето:

  • Бира 20.0 мл
  • Knorr Подправка за маринати свинско месо 3.0 г
  • Кайма от свинско месо 150.0 г

Презентация:


Кои са трите златни правила при приготвянето на бургери? Добре изпечена хрупкава питка, качествено месо и хубав качествен сос.

...

Начин на приготвяне

  1. За кюфтето:

    1. Овкусете каймата с бирата и Knorr Подправка за маринати на свинско месо на вкус. Оставете в хладилник 1-2 часа, за да се овкуси добре.
    2. Направете кюфте и изпечете на скара до готовност.
  2. Презентация:

    1. Запечете питката на грил.
    2. Намажете я с Hellmann's Майонеза.
    3. Сложете кюфтето върху питката и покрийте с нарязаните зеленчуци.
    4. Залейте с Hellmann's Барбекю сос.
    5. Накрая поръсете със сусам.