Menu

Съставки

+

За пилешкия шницел:

Дресинга:

Презентация:

  • Бейгъл 1.0 бр
  • Радичо 10.0 г

Днес по света съществуват над 400 породи на домашната кокошка. Популярните породи за месо са Бял корниш, бял плимутрок с висока маса. Изборът на пилешко месо е изключително важен за качествения бургер.

...

Начин на приготвяне

  1. За пилешкия шницел:

    1. Овкусете пилешките гърди със солта, пипера и Hellmann's Цитрусов винегрет .
    2. Панирайте с натрошения корнфлейкс и поставете в предварително намазнена с Rama Combi Profi тавичка.
    3. След това напръскайте отгоре и печете в предварително загрят конвектомат или фурна на 220 градуса около 6-7 минути до готовност.
  2. Дресинга:

    1. Смесете в купа Hellmann's Майонеза и Hellmann's Цитрусов винегрет.
  3. Презентация:

    1. Разрежете бейгълът наполовина и запечете на грил или саламандър за 1-2 минути. Намажете с половината от предварително смесените Hellmann's Майонеза и Hellmann's Цитрусов винегрет.
    2. Поставете салатата и върху нея пилето.Намажете с останалата част от соса.
    3. Може да добавите зелени билки - магданоз, див лук, естрагон.