Испански тапас с аромат на дървесина, пушек и огън
Изгледайте този БЕЗПЛАТЕН курс за обучение на готвачи, за да усетите отличителния вкус на испански тапас, с акцент върху гриловането, опушването и средиземноморски техники за готвене! | Unilever Food Solutions.
1. Въведение
Овладейте изкуството на испанските тапас с шеф Dan Sherlock от испанския тапас ресторант Ember Yard в Лондон. Той ще ви запознае с всичко, което трябва да знаете по отношение на техники, съставки и оборудване, които ще ви помогнат да създадете перфектни тапас, с акцент върху гриловането и опушването. Ще получите и ръководство стъпка по стъпка, за най-сочното от свинските меса: Иберико преса.
Какво получавате:
- Достъп до безплатни обучения за готвачи
- Най-добрите рецепти и съвети от готвачи от целия свят
- Най-новите кулинарни трендове
Вече си регистриран?
Влез в профила си тук