1. Въведение
Италианският главен готвач Алесандро Бей от ресторант Diciannove ви показва какво ви е необходимо, за да създадете перфектната паста, от основното оборудване за приготвянето на тестото до приготвянето на вашата съвършена паста.
2. Организиране на вашата кухня
Научете как да организирате вашата кухня за приготвяне на паста, заедно със съвети за подходящата температура на помещението, така че да получите перфектно тесто.
3. Как да приготвим тесто за паста
Гледайте как шеф Алесандро Бей прави тесто за паста от нулата просто и лесно. Ще научите какво е правилното съотношение на брашното и яйцата, така че всеки път да замесвате тесто с точната консистенция.
4. Приготвяне на талиатели
Овладейте техниката за разточване на паста, получаване на правилната дебелина и нарязване на листовете в желаните от вас форми. Шеф Алесандро Бей ни показва как да направим талиатели и талиолини, и споделя съвети за съхранение и замразяване.
5. Съставки и приготвяне на талиатели с рагу
Гледайте как шеф Алесандро Бей приготвя италианското ястие, талиатели с говеждо рагу, включително и най-добрите съвети за готвене на талиатели и използване на водата от пастата за приготвяне на копринен сос.