Menu

Съставки

+

Тортата:

Соса от горски плодове

  • Горски плодове 500.0 г
  • Захар 200.0 г
  • Ванилия 10.0 г
  • Сок от лимон 2.0 бр

Презентация:

  • Rama Cremefine 31% 200.0 мл
  • Захар 50.0 г
  • Соса от горски плодове 50.0 г

Все по-често срещаме хора, които не могат да консумират или избират да кажат „не“ на глутена. Но това не означава човек да се откаже от удоволствието от десерта. С царевично нишесте и брашно, получено от зърнени храни без глутен, можете да приготвите отлични сладкиши като тортата с мандарини и тъмен шоколад. Истинско удоволствие и за най-взискателните вкусове.

...

Начин на приготвяне

  1. Тортата:

    1. Сварете целите мандарини с кората във вряща вода за около 40 минути.2. Изцедете и охладете. Пасирайте.3. Разбийте белтъците, захарта, солта и ванилията на сняг.4. Добавете бадемовото брашно, царевичното нишесте и бакпулвера, като разбърквате от горе на долу. Добавете канелата, пасираните мандарини и шоколада на люспи. 5 Изсипете сместа в намазана с масло тавичка.6. Печете на 180°C за 40 минути.
  2. Соса от горски плодове

    1. Поставете в тенджерка всички съставки и варете около 8 минути
  3. Презентация:

    1. Сервирайте парчета торта със сос от горски плодове и розичка от Rama Cremefine 31% , направена с пош.