Menu

Съставки

+

Сос чимичури

  • Зехтин Екстра върджин 200.0 мл
  • Knorr Primerba провансалски билки 30.0 г
  • Чесън 20.0 г
  • Магданоз 50.0 г
  • Лимонов сок 30.0 мл
  • Сол 3.0 г
  • Черен пипер 2.0 г
  • Винен оцет 20.0 мл

Салса от патладжан

Сувлаки


...

Начин на приготвяне

  1. Сос чимичури

    Смесете всички продукти и ги пасирайте.

  2. Салса от патладжан

    Изпечете чушките и патладжана.
    Нарежете на ситно всички съставки за салсата и смесете със майонезата и сока от лимон.
    Разбъркайте до хомогенна смес.
  3. Сувлаки

    Нарежете и овкусете месото с част от розмарина, зехтин, черен пипер, deep smoke и грил подправка.
    Сварете картофите до готовност и овкусете с подправката за картофи , розмарин и зехтин.
    Нанижете на шиш месото, лука, картофите и чери доматите.
    Гответе на грил до готовност.


  4. Презентация

    Сервирайте на дървена дъска месото и сосовете.