Menu

Съставки

+

Свинското бон филе:

Ориза:

Презентация:

  • Кълнове за украса
  • Омлет на ивици за украса

Свинското е едно от най-консумираните меса в България. Важно е да се знае, че мазнините и холестеролът варират в различните части на месото като свинското бон филе е с най-крехка текстура.

...

Начин на приготвяне

  1. Свинското бон филе:

    1. Почистете месото от ципите, нарежете на хапки и овкусете с Hellmann's Кетчуп и Knorr Универсална подправка за грилОставете в хладилник за 1-2 часа.2. Оваляйте хапките месо в Knorr Maizena Царевично нишесте и изпържете в загрятото олио до златисто.
  2. Ориза:

    1. Нарежете зелените чушки на кубчета, и сотирайте в част от мазнината, добавете чесъна и джинджифила. 2.Добавете отцедения ориз, Knorr соев сос и Knorr Пикантен сос с чили и соя.3. Направете омлет от яйцата в част от мазнината.
  3. Презентация:

    1. Поднесете ястието с кълнове, омлет нарязан на ивици и по желание KnorrПикантен сос с чили и соя.