Menu

Съставки

+

За пастата


Вдъхновете се с идеи от сицилианската кухня и опитайте идеалната комбинация от паста с филийки хрупкав бекон, чесън и босилек.

...

Начин на приготвяне

  1. За пастата

    Пилешките гърди се измиват и се нарязват на две части, като се запазва кожата. Беконът се нарязва на ситно. Чесънът се почиства и се разрязва наполовина. Доматите от консерва се обелват и пюрират.Смесете част от пилешкия бульон Knorr със зехтина и овкусете парчетата пилешки гърди. Поставете месото във вакуумна торбичка, заедно с парче чесън, нарязан на две половини и стрък босилек, и запечатайте. Гответе 1,5 часа при 63,5 ° C на водна баня с термостат.Едновременно с това разтворете пилешкия бульон Knorr във вряща вода. След като месото се сготви, отпечатайте вакуумната торбичка и останалият сок от готвенето го добавете към бульона. Сварете пастата в готовия бульон, за да поеме добре вкусовете.Запържете филийките хрупкав бекон и в останалата мазнина изпържете пилешките гърди, докато кожата стане златиста.Запържете гъбите в зехтин с чесън и накрая добавете хрупкавия бекон.Пригответе доматения сос като към пюрираните домати добавите зехтин, чесън и босилек. Сложете на котлона да поври за няколко минути и накрая добавете маслото.Сервирайте пастата заедно със соса и останалите съставки, като добавите сол и прясно смлян пипер на вкус.