Menu

Съставки

+

Сьомгата:

  • сьомга филе 2 кг
  • Knorr Кокосово мляко на прах 100 г
  • Бял пипер 6 г
  • Сол 20 г
  • Rama Combi Profi 100 мл

Соса:

Ориз:

  • Ориз 500 г
  • Сушени червени боровинки 100 г
  • Сол 15 г
  • Черен пипер 5 г

Пак чой:

  • Пак Чой 10 бр
  • Сол 5 г
  • Черен пипер 2 г
  • Олио 50 мл

Направете рибапо-вкусна, като я оваляте в кокосово мляко и след това изпечете на бавен огън.

...

Начин на приготвяне

  1. Сьомгата:

    1. Оваляйте сьомгата в кокосово мляко и овкусете със сол и пипер
    2. Напръскайте с Schlagobers Cоmbi Profi и печете в конвектомат до готовност.
  2. Соса:

    1. Редуцирайте виното на половина.
    2. Във вода пригответе кокосово мляко
    3. Добавете виното и холандез соса.
    4. Оставете да покъкри няколко минути като бъркате интензивно
    5. След като отстраните от огъня добавете маслото и разбъркайте
  3. Ориз:

    1. Сварете ориза басмати, смесете с червените боровинка и овкусете със сол и пипер.
    2. Добавете масло преди да сервирате.
  4. Пак чой:

    1. Изпържете пак чой в мазнината и овкусете.
  5. Презентация:

    1. Оформете ориза с помощта на ринг, до него декорирайте чинията с част от соса и поставете сьомгата.
    2. Пак чоя поставете върху рибата.
    3. Декорирайте с ядливи цветя или микро салата