Menu

Съставки

+

Аспержи

Лук

Калкан

Сос


С течните бульони правите вкусна основа за сосове, супи и ястия.

...

Начин на приготвяне

  1. Аспержи

    Бланшираме почистените аспержи за 2 мин в подсолена вода.
    Сотираме аспержите в маслото на тиган и ги овкусяваме със сол, пипер и Citrus Fresh.

  2. Лук

    Почистете, обелете и нарежете лука на половинки.
    Овкусете и запечете в конвектомат.


  3. Калкан

    Овкусете с подправката и зехтина калкана.
    Запечете в масло на тиган или плоча за няколко минути.

  4. Сос

    Сожете в касерола виното да заври.
    Добавете бульона и водата.
    След 3-4 мин добавете дивият лук, маслото, сметаната и сгъстете с Ру.
    Овкусете със сол и пипер.
  5. Презентация

    Поднесете ястиета, като в чинията сложете рибата, залейте със соса и отгоре декорирайте със аспержи и лук.
    Декорирайте и с микро цветя.