Menu

Съставки

+

За подготовката на месото

  • Еленско месо 2.0 кг
  • Прясна мащерка 2.0 г
  • Дафинов лист 1.0 г
  • Сол 5.0 г
  • KNORR Млян черен пипер 3.0 г

За соса

За картофените донъти


...

Начин на приготвяне

  1. За подготовката на месото

    Подправете месото със сол и черен пипер, след това го вакумирайте и го гответе за 2 часа на 58 градуса.
  2. За соса

    Сварете кестените и ги смесете с боровинките и меда. Посолете и добавете канелата. Пригответе Knorr Тъмен кафяв сос според опаковката и добавете към него редуцираното предварително на половина, червеното вино, за да обогатите вкуса. Добавете сместа от кестени.
  3. За картофените донъти

    Смесете маята, брашното, млякото, яйцата и Knorr Картофено пюре с мляко. Добавете настъргано пушеното сирене. Посолете сместа, подправете с индийско орехче, омесете и след това оставете да втаса. Оформете като донъти и пържете в горещо олио.
  4. Сервиране

    Извадете месото от плика и го запечете във фурната за 10 мин на 180 градуса с останалите подправки. След това го сервирайте и добавете картофените донъти и тъмния сос с кестени. Украсете с пресни плодове.