Menu

Съставки

+

Сьомга

  • Сьомга 1.8 кг
  • Сол 10.0 г
  • Бял пипер 3.0 г
  • Зехтин

Зеленчуци

  • Чери домати 500.0 г
  • Аспержи 800.0 г
  • Масло 100.0 г
  • Сол 12.0 г
  • Черен пипер 4.0 г
  • Зехтин 300.0 мл

Презентация


...

Начин на приготвяне

  1. Сьомга

    Нарежете сьомгата на порции.
    Овкусете със сол и пипер.
    Намажете със зехтин
    Изпечете до готовност.
  2. Зеленчуци

    Овкусете и изпечете чери доматите в конвектомат на 180 градуса за 15 мин.
    В подсолена вряща вода сварете за около 2 мин аспержите.
    Сотирайте аспержите в масло и зехтин.
  3. Презентация

    Поставете аспержите и доматите в чинията.
    Аранжирайте сьомгата със зехтин и балсамова редукция.
    Сервирайте.
  4. Съвет

    Имайте предвид, че рибата продължава да се готви дори и след като я свалите от скарата.