Menu

Съставки

+

За агнешкото

  • Агнешко месо 2 кг
  • Чесън 20 г
  • Сол 15 г
  • KNORR Розмарин 10 г
  • KNORR Млян черен пипер 10 г
  • Лимонов сок 30 мл
  • Зехтин 80 мл

За полентата

  • Царевично брашно 200 г
  • KNORR Млян черен пипер 3 г
  • Пармезан 100 г
  • Прясно мляко 1 л
  • Масло 100 г
  • Knorr Зеленчуков бульон без алергени 20 г

Зеленият фасул


Класическа комбинация

...

Начин на приготвяне

  1. За агнешкото

    Направете месото на порции
    Смесете подправките с олиото и мариновайте месото за 24 часа. Изпечете месото.
  2. За полентата

    Направете кремообразна полента със всички съставки.
  3. Зеленият фасул

    Почистете зърната и ги бланширайте, след това го нарежете.
    Нарежете лука и чоризото на малки кубчета
    Задушете лука и зеления фасул
    Добавете към задушените зеленчуци чоризото и Knorr Primerba Red Pesto.