Menu

Съставки

+

За салатата

  • Жълт карфиол 350.0 г
  • Лилав карфиол 350.0 г
  • Червено цвекло 500.0 г
  • Броколи 500.0 г
  • Олио от гроздови семки 50.0 мл
  • Черен пипер 3.0 г
  • Сол 5.0 г
  • Пилешко филе 500.0 г

За балсамовия винегрет

За крема


...

Начин на приготвяне

  1. За салатата

    Нарежете карфиола и броколите на тънки филийки и ги запечете заедно с олиото и подправките. Запържете на тиган в малко олио пилешките филенца.
  2. За балсамовия винегрет

    Смесете всички съставки до получаване на хомогенна смес. Нарежете цвеклото на ренде и го мариновайте за 5 часа в получения винегрет.
  3. За крема

    Пасирайте нахута, портокаловия сос и течния зеленчуков бульон до получаване на хомогенна смес. Добавете майонезата и разбъркайте.