Menu

Съставки

+

За месото

За гъбен сос

За зеленчуците

  • Батат (сладък картоф) 15.0 кг
  • Снежен грах 400.0 г
  • Масло 100.0 г
  • Сол 10.0 г
  • Черен пипер 4.0 г

Комбинацията от печено ароматно агнешко, батат и фин гъбен сос.

...

Начин на приготвяне

  1. За месото

    Овкусете месото и печете в конвектомат до готовност.
  2. За гъбен сос

    Задушете лука и гъбите в масло.
    Добавете виното и редуцирайте.
    Смесете с гъбения сос.


  3. За зеленчуците

    Нарязания сладък картов, овкусете и печете в конвектомат до готовност.
    Снежния грах бланширате за 30 секунди, сотирайте в масло и овкусете.

  4. Презентация

    Нарежете месото на порции и поставете в чинията.
    Залейте месото със соса и аранжирайте зеленчуците в чинията.