Menu

Съставки

+

За лингуините

Декорация

  • Галета 80.0 г
  • Аншоа 20.0 г
  • Фенел 10.0 г
  • Сол 5.0 г
  • Черен пипер 2.0 г
  • Босилек - пресен 5.0 г

Обработването на аншоа е дълъг процес, който започва март и завършва декември. Тук интерпретираме един типичен специалитет от крайбрежието на Амалфи, като ще обогатим класическата рецепта с резене.

...

Начин на приготвяне

  1. За лингуините

    1. Мариновайте скаридите с Knorr течен бульон морски дарове, кора от лайм, сос от аншоа и част от нарязан на ситно чесън. Оставете ги за 30 минути да се овкусят и отцедете от маринатата. 2. В тиган задушете чесън, добавете скаридите, резене и течността от маринатата. 3. Сварете лингуините, добавете ги в тигана със скаридите и разбъркайте.
  2. Декорация

    1. Запържете галетата със соса от аншоа за кратко и добавете резене, сол и пипер.
    2. Овкусете накълцаните на ситно домати със сол, пипер и босилек.
  3. Презентация

    1. Поставете пастата със скаридите в средата на чиния или купа.
    2. Поръсете с ароматната галета около пастата и след това поръсете пастата с доматите.