Съставки
Френска гъбена супа с трюфелова паста и брускети
−
+
€0.0
Супата:
Вода
/л
2.0 л
0%
Гъби
/г
500.0 г
0%
Масло
/кг
100.0 г
0%
Бяло вино
/л
100.0 мл
0%
Прясна мащерка
/г
20.0 г
0%
Трюфелово олио
/мл
100.0 мл
0%
Rama Cremefine 31%
/мл
500.0 мл
0%
За крем от трюфел
Паста от трюфел
/
0.0
0%
Rama Cremefine 31%
/мл
200.0 мл
0%
Сол
/кг
5.0 г
0%
Презентация:
Брускети
/
0.0
0%
Пармезан на прах
/кг
30.0 г
0%
/
Супата:
-
Вода 2.0 л
-
Гъби 500.0 г
-
Масло 100.0 г
-
Бяло вино 100.0 мл
-
Прясна мащерка 20.0 г
-
Трюфелово олио 100.0 мл
-
Rama Cremefine 31% 500.0 мл
За крем от трюфел
-
Паста от трюфел
-
Rama Cremefine 31% 200.0 мл
-
Сол 5.0 г
Презентация:
-
Брускети
-
Пармезан на прах 30.0 г