1. Въведение в управлението на отпадъците
В това видео ще се срещнете с шеф Ричард Грийн, който ще представи някои от най-важните влияния и действия, които могат да бъдат предприети за намаляването на отпадъците.
2. Как да направим одит на отпадъците
Основен инструмент за контрол в кухнята е одитът на отпадъците. Научете целта на одита на отпадъците и как да го направите в собствената си кухня.
3. Ефективно пазаруване
Един от начините за намаляване на отпадъците в кухнята е чрез ефективно пазаруване. Разберете защо това е важно и чуйте някои съвети как да го направите.
4. Управление на запасите и създаване на меню
Оперативният мениджър Сантош Шети ще ви разкаже за предимствата от поддържането на вашите менюта в крак с актуалните тенденции.
5. Управление на отпадъци при подготовката и планиране на производството
Научете някои тънкости и трикове за това как да се възползвате максимално от хранителните отпадъци, за да намалите общите разходи от отпадъци при подготовка.
6. Управление на отпадъците от чиниите
Как можете да сведете до минимум отпадъците, които идват от чиниите на клиентите? Гледайте това видео, за да научите повече.
7. Управление на отпадъците от бюфета
Един добър начин за управление на отпадъците на бюфета е да се научите как правилно да преценявате колко хора очаквате. Научете още няколко тънкости, като гледате това видео.