Знаете ли, че повечето азиатски ястия се приготвят чрез бързо пържене в тиган? Технологията "разбърквай" е ключът към азиатските ястия - бърз и вкусен начин за приготвяне на азиатски ястия! Следвайте стъпките по-долу за бърза и автентична азиатска кухня.
- Нарежете всички продукти предварително - зеленчуците на лентички, лука на ситно а моркова на лентички.
- Следете внимателно времето за приготвяне на всяка стъпка от ястието.
- За да не прегорите ястието , използвайте внимателно сосовете, тъй като те са богати на захар.
- Използвайте Maizena, за да приготвите основните съставки ( пилешко, свинско и скариди), както и да уплътните сосовете.
- За да не направите ястието прекалено мазно, внимавайте с количеството мазнина, което използвате.
Азиатска кухня - съвети и полезна информация
Искате повече информация? Една от най-новите ни книжки, специално създадени за професионални готвачи, ви очаква: "Опитайте азиатската кухня!". Попълнете данните си по-долу, за да изтеглите брошурата с 10 рецепти и азиатски готварски техники: